Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η πλειονότητα των χρηστών του ιντερνετ, χρησιμοποιει το πολύτιμο αυτο εργαλείο για να κατεβάζει τραγούδια, παιχνίδια, ταινίες με μηδενικό ή ελάχιστο κόστος.
Ο πιο διαδεδομένος τρόπος είναι με τη χρήση προγραμμάτων peer to peer(π.χ. limewire) ή προγραμμάτων torrent (π.χ. bitlord).Τελευταία όμως ολοένα και περισσότεροι κατεβαζουν μέσω (συνδεσμων)link που δίνονται σε συγκεκριμένα site .Παρακάτω περιγράφω αναλυτικότερα την κάθε μεθοδο:

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ PEER TO PEER.

Κατεβάζετε ένα πρόγραμμα peer to peer(πχ. limewire) .Μπορείτε να κατεβάσετε το limewire απο την ιστοσελίδα www.limewire.com. Tρεχετε το setup ,στη συνέχεια ανοίγετε το πρόγραμμα και στο πεδίο search ψαχνετε για το τραγούδι που θελετε να κατεβάσετε.

Υπάρχουν και άλλα προγράμμα peer to peer , με μια απλή αναζήτηση στο google θα βρείτε αρκετά.

Χρησιμοποιώντας ένα τετοιο πρόγραμμα κατεβάζετε τα αρχεία απευθείας απο άλλους χρηστες που τα διαθέτουν. Μπορείτε και εσείς να μοιρασετε τα δικά σας αρχεία .Πλεονέκτημα Μεθόδου :
ευκολία χρήσής

Μειονέκτηματα Μεθόδου:
Η ταχύτητα download εξαρτάται απο το πλήθος των χρηστών που διαθέτουν το συγκεκριμένο αρχείο .
Μερικές φορές η ονομασία του αρχείου δεν ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο του αρχείου. (Βλέπετε υπάρχουν και μα...κες στο ιντερνετ όπως και οπουδήποτε αλλου). Εσεις φροντίστε τα ονόματα των αρχείων που μοιράζεται να ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο τους.

Αυτη η μέθοδος προτείνεται για το κατέβασμα αρχείων μικρού μεγέθους. Κυρίως για τραγούδια .2Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ TORRENT

Κατεβαζετε ένα πρόγραμμα torrent π.χ. bitlord. To bitlord θα το βρείτε στην σελίδα www.bitlord.com
Στη συνέχεια μπαίνετε σε σελίδες που περιέχουν τα torrent αρχεια .Τέτοιες σελιδες υπάρχουν παρα πολλες, με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε πολλες. Χαρακτηριστικα αναφέρω www.torrentportal.com, www.torrentreactor.net.
Για ελληνικες ταινίες προτείνω το
www.greek-torrent.co.cc/
Στη συνέχεια στα site αυτα στο πεδιο search πληκτρολογεις το ονομα του αρχειου που ψαχνεις. Κατεβαζεις το torrent αρχειο (ειναι πολυ μικρα) και ανοιγεις αυτο το αρχειο με το προγραμμα torrent(π.χ. bitlord) . Δηλ κανεις δεξι κλικ στο αρχειο και open with..bitlord. Ουσιαστικα το torrent αρχειο δινει τις πληροφορίες στο προγραμμα torrent απο που να κατεβασει το αρχειο μας.


3η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ LINK ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ FORUM
Κανετε εγγραφη στο forum www.undersec.info
ή στο forum http://www.ellinadiko.com/
Η εγγραφή γίνεται πολυ απλα δίνοντας ενα username και password καθως και ένα έγκυρο λογαριασμο email. Στη συνέχεια αφου κάνετε την εγγραφη θα σας έρθει ενα email για να κάνετε επιβεβαιωση του λογαριασμού. Τωρα είστε έτοιμοι να μπείτε στο forum χρησιμοποιώντας το username και password
που δώσατε κατα την εγγραφή σας.Μπαινετε στην αντίστοιχη κατηγορία (π.χ. μουσικη) και κάνετε αντιγραφη του link που θέλεται
και επικόλληση στην μπαρα της διευθυνσης του browser που χρησιμοποιείται.Τα λινκ είναι της μορφής

http://rapidshare.com/files/112481047/Until_June_-_Sleepless.mp3


τα αρχεία δηλαδή αυτα είναι ανεβασμένα σε εναν υπολογιστή (server) που δίνει την δυνατότητα σε οποιον θέλει να ανεβάζει εκει(αποθηκεύει) αρχεία.Στην
συγκεκριμένη περίπτωση η υπηρεσία προσφέρεται απο την εταιρεία
http://rapidshare.com/ δωρεάν.

Το πρόβλημα είναι ότι σας επιτρέπεται να κατεβάζεται ένα μονο αρχειο κάθε φορά και αφου περιμένεται κάποιο χρονικό διάστημα.
Με ενα μικρό ποσο βέβαια κατεβάζεται όσα αρχεία θέλεται ταυτόχρονα και χωρίς χρονικό περιορισμό.

Πλεονεκτήματα της Μεθόδου :
1ον) ότι κατεβάζεται με την μέγιστη ταχύτητα καθως κατεβάζεται απευθείας απο site και όχι απο άλλους.
2ον) ότι κατεβάζεται εγκυρα και αξιόπιστα αρχεία καθως ελέγχονται απο τους διαχειριστές του site.

Μειονέκτηματα Μεθόδου:
Αν είστε free user του server (π.χ. rapidshare.com) που είναι αποθηκευμένα τα αρχεία επιτρέπεται να κατεβάζεται ένα μονο αρχειο κάθε φορά και αφου περιμένεται κάποιο χρονικό διάστημα.(αν είστε permium δίνοντας το μικρο χρηματικό ποσο που απαιτείται δεν υπάρχει κανένας περιορισμός)

ΚΑΛΟ DOWNLOAD!!!!

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
geopep97205@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: